NOVO U PONUDI !

Kombinirana, dvocijevna baktericidna lampa GARA 2×30 WK predstavlja savršeno rješenje za dezinfekciju prostorija. Izrađena je od nehrđajučeg čelika i opremljena timer-om te, kabelom za direktno spajanje preko utičnice na struju, ventilatorom i brojačem životonog vijeka žarulja kako bi se na vrijeme zamijenile. Zahvaljujući mogućnosti postavljanja vremena dezinfekcije, korisnicima omogućava kombiniranje izravnog i neizravnog zračenja ovisno o tome da li se osobe nalaze ili ne nalaze u prostoriji. Ovaj model lampe dolazi u zidnoj verziji.

 

NOVO U PONUDI !

Baktericidna lampa zatvorene konstrukcije GARA 30 WU predstavlja savršenu metodu za uništavanje mikroorganizama u zraku. Konstrukcija je izrađena od nehrđajučeg čelika, a opremljena je timer-om, kabelom za direktno spajanje preko utičnice na struju i ventilaatorom. Sterilizacija se provodi ventilacijom zraka kroz ugrađeni uništavač mikroorganizama, točnije vodoravnog zračenja gornjeg sloja zraka. Sterilizacija se može provoditi kada osobe borave u prostoriji, a primjenom ove metode zrači se strop te zahvaljujući prirodnoj cirkulaciji zraka postiže se sterilizacija cijele prostorije. Ovaj model lampe dolazi u zidnoj verziji.

 

NOVO U PONUDI !

Izravna, jednocijevna baktericidna lampa GARA 30WO predstavlja savršenu metodu za uništavanje mikroorganizama koji se nalaze u zraku i na površinama. Opremljena je timer-om i kabelom za direktno spajanje preko utičnice na struju. Primjenjuje se isključivo kada u prostorijama nema ljudi. Ovaj model lampe dolazi u zidnoj verziji.

 

Mi smo Vam zahvalni svaki dan, ne samo ovaj. Danas je Svjetski dan zdravlja i želimo istaknuti požrtvovnost naših kolega i ovom prilikom im se zahvaliti na velikoj ljubavi i trudu prema onima kojima je to najpotrebnije. U ovim teškim trenucima postali smo jedno. Sačuvali ste zdravlje naših najvoljenijih. Iz dana u dan nesebično nam dajete svoje trenutke, ljubav, osmjehe i ono najbitnije… ŽIVOT !

Hvala Vam.

Tim Lazarus

Dragi naši,
kako bi osigurali Vaše zdravlje ubrzali smo i poboljšali svoju ONLINE trgovinu. U par klikova možete naručiti potrebnu opremu iz udobnosti svoje fotelje, a dostava Vam stiže na vrata !

Našu djelatnicu Enu možete kontaktirati na broj : +385958100111 , a online trgovina dostupna je preko Facebook stranice i WEB stranice !

Čuvajte se i ostanite doma !

Dragi naši,

radi izvanredne situacije izazvane Corona virusom organizirali smo online kupovinu kako bi svu potrebnu opremu mogli jednostavno naručiti preko mobitela ili laptopa putem naše WEB STRANICE : http://lazarus-int.com/

Vaše zdravlje i zdravlje našeg tima nam je najbitnije.

Čuvajte sebe i svoje bližnje ! 🙂

Za ostale informacije možete kontaktirati našu djelatnicu Enu putem broja : +385 95 810 0111