O NAMA

Lazarus International je vodeća firma u dobavljanju stomatološke opreme i potrošnog materijala za zdravstvene ustanove. Već godinama bilježimo odlične rezultate te imamo brojne zadovoljne korisnike i suradnike. Sve to je radi predanosti radu, kvalitetnoj i provjerenoj opremi, njenoj dostupnosti, brzini dobavljanja i dostavljanja Vašoj ustanovi u svakom trenutku .

ZAŠTO BAŠ MI?

Predanost radu, ljubav prema poslu i godine uspješnog poslovanja. Nama ste Vi na prvom mjestu. Očekujte široku ponudu najkvalitetnije opreme koja će zadovoljiti Vaše želje i Vaš koncept rada u stomatološkim centrima i zubotehničkim laboratorijima.

Oprema koju Vam nudimo:

Svrdla (boreri) svih veličina i raznih oblika, otisne mase (privremene provizorije), potrošni materijal (rukavice, mask, čaše, sisaljke, pregače, dezinfekcija), instrumentarij, iglice za rodnni isiji.

Drendal, Over Fibers, Pluradent i Technical & General su europski proizvodači čiju ćete opremu pronaći u našem asortimanu, a poznati su na tržištu po svojoj izuzetnoj kvaliteti. Oprema koju nudimo je izuzetno tražena, provjerene kvalitete i što je najvažnije – realnih cijena na tržištu.

Nudimo Vam najbolju kvalitetu na tržištu, za realnu cijenu.

LAZARUS INTERNATIONAL d.o.o., Vijenac 7, HR-10000 Zagreb, OIB:17503893141, MB:4772202, EORI:HR17503893141, TK:20.000 Kn, osnivac/clan drustva ing. Petar Jakic

NAŠI PARTNERI

Technical & General Ltd. je jedan od naših dugogodišnjih partnera.  Osnovan je 1986. godine u Londonu. Od samoga osnutka, napredak je sve veći i veći.

Poslovanje tvrtke  karakteriziraju pobjede na natječajima kroz strateška partnerstva s međunarodnom mrežom distributera i snažan portfelj dentalnih proizvoda pod brandom tg koji nastavlja rasti.

Na sve konkurentnijem tržištu, Technical & General  ima predanost u kvaliteti i uslugama te je to dovelo do pozitivnih rezultata te položaja na tržištu. To je omogućeno samo napornim radom i trudom iskusnih i entuzijastičnih zaposlenika  i distributera Technical & Generala, koji su uvijek spremni i voljni otići korak dalje za svoje korisnike odnosno kupce.

Osiguranje kvalitete Technical & General je u skaldu s ISO 9001 : 2008, ISO 13485 : 2003 i zahtjeva 93/42/CE.

Pored ovih standarda politika naše tvrtke je usmjerena na stalna poboljšanja kvalitete kao i ispunjavanje očekivanja kupaca.

Takoder u ponudi imamo raznovrsne proizvode od nasih drugih partnera kao OVERFIBERS, PLURADENT, DRENDEL + ZWERLING

Pluradent je specijalizirana  firma koja surađuje s LI DENT radi distribucije sveobuhvatnog asortimana usluga kao i najmodernije proizvode za stomatologe i zubne tehničare iz jednog izvora. Poseban naglasak stavljen je na profesionalne savjete i stalni daljnji razvoj usluga. Jer cilj je razviti inovativna i individualna rješenja za praksu i / ili laboratorij u partnerstvu s kupcem. To je osobito važno na pozadini sve kraćih ciklusa inovacija za uređaje i stalnih promjena okvira.

Pluradent je aktivna firma u sljedećim zemljama: Austrija, Njemačka, Danska, Iran i Švicarska. U Hrvatskoj Pluradent možete potražiti u ponudi LI DENT-a.

Drendel + Zweiling okrunjena je uspjehom. Drendel + Zweiling postao je pionir u proizvodnji naprednih instrumenata za dijamante zuba. Proizvode D+Z možete potražiti u Hrvatskoj u ponudi LI DENT.

Drendel + Zweiling oduvijek je orijentiran prema kupcu i zato neprestano proširuje asortiman za stomatološku ordinaciju i laboratorij, baš kao i LI DENT.

Overfibers je tvrtka koja se bavi proizvodnjom medicinskih proizvoda čija je misija dizajniranje i stvaranje inovativnih rješenja koja proizlaze iz ideja osoblja kliničara usmjerenog na poboljšanje i pojednostavljenje svakodnevne stomatološke prakse.
Cilj Overfibers-a i LI DENT-a je: Inovacija !

Overfibers su odlučili spojiti to znanje kako bi ga prenijeli na tržište najboljom distribucijom na svijetu koja ispunjava zahtjeve profesionalaca.

Nudimo visokokvalitetne proizvode u suradnji s PROMEDICOM s posebnim naglaskom na estetiku koja zadovoljava različite svakodnevne potrebe stomatologa. Svi su proizvodi dizajnirani da postanu sastavni dio svakodnevnog stomatološkog života: Širok asortiman PROMEDICA nudi provjerene klasične proizvode, kao i vrlo inovativne proizvode za različita i razna područja primjene.

Pouzdanost naših proizvoda je izvanredna (zahvaljujući velikoj predanosti istraživanju i razvoju, dugogodišnjem iskustvu i snažnoj usredotočenosti na kvalitetu). Svi naši proizvodi proizvode se u Njemačkoj u skladu s aspektima najviše kvalitete. Naravno da su certificirani prema međunarodnim standardima u skladu s ISO 13485: 2016 koji jamče proizvodnju i kontrolu kvalitete na najvišoj razini.